My new film VARG VEUM!!!!!!!

 

CLICK UNTO THE LINK BELOW:

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10024847

 
Amerikanske Fumi (32) går fra Will Smith til Varg Veum

Trailer fra «Varg Veum - De døde har det godt»
VGTV Trailer fra «Varg Veum - De døde har det godt»  Se flere videoer fra VGTV
Publisert 24.12.11 - 14:43, endret 24.12.11 - 14:44 (VG NETT)
  • 3
  • Skriv ut artikkelen

(VG Nett) Fumi Desalu-Vold har jobbet som modell, og samarbeidet med Will Smith. Nå er hun klar som leder for et asylmottak i den nye «Varg Veum»-filmen.

VG Nett følger

- Jeg har bodd i Norge i to år, kjærligheten fikk meg hit! forteller Fumi Desalu-Vold som fant kjærligheten i den tidligere svømmeren Ole Vold fra Bergen.

VGTV: Se traileren til «De døde har det godt»

Snart er hun premiereklar i den nye Varg Veum-filmen «De døde har det godt», men Fumi har en lang og innholdsrik karriere bak seg allerede.

Les også:Kinorekord for Varg Veum

Toppmodell

FRA WILL TIL VARG: Fumi Desalu-Vold jobbet med Will Smith i «Hancock». 20. januar får vi se henne med Trond Espen Seim i «Varg Veum - De døde har det godt». Foto: Privat/SF Norge AS.
Hun har vært tilknyttet byråene Ford og Elite og vært med på alle de store moteukene, i Milano, London, Paris og New York. Hun har vært med i flere episoder av TV-serier som «Ugly Betty» og «Entourage», og har også vært med i filmer som Will Smiths «Hancock» og «Dreamgirls». Tidlig i karrieren var hun med i Puff Daddy-videoen «Public Enemy #1».

Fra den norske underholdningsbransjen vil noen kanskje kjenne henne igjen som Jaqueline Diaz i Hotell Cæsar.

Nå er det altså Varg Veum gjelder, og den innspillingen ga Fumi mulighet til å møte et av sine forbilder.

- Det var utrolig spennende å spille inn filmen, spesielt fordi jeg fikk spille mot Lene Nystrøm! For meg er hun en «rockstar»! Da jeg bodde i England var Aqua ekstremt populære, så å møte henne var å treffe en helt, forteller 32-åringen.

Koser seg i Norge

OBAMA-FAN: Fumi Desalu-Vold på en photoshoot med sokker som hyller den amerikanske presidenten. Foto: Privat
Hun er født i Moskva, vokst opp i Skottland og Nigeria og startet som modell i England. Nå koser hun seg stort i Norge, hvor hun har bodd i to år.

- Å flytte til Norge var en forfriskende ny start for meg. Jeg er utrolig takknemlig for å få jobbe her i Niorge som er verdenskjent for Nobels Fredspris og verdenskjent for å ha gitt Fredsprisen til Barack Obama. Det var stort for meg som amerikaner med afrikansk bakgrunn, forteller skuespilleren.

«Varg Veum - De døde har det godt» handler om menneskehandel med afrikanske jenter. Desalu-Vold tok rollen for å rette fokus på en viktig problemstilling, men også for å vise mangfoldet blant afrikanske kvinner i Norge.

- Det finnes afrikanske jenter som kommer hit for å jobbe som prostituerte, men også mange andre afrikanske jenter blir identifisert med denne gruppen. Jeg tok rollen for å si: Ja, slike ting skjer, men det er ikke sånn alle er, sier hun og legger til:

- Jeg ønsket å gi afrikanske kvinner i Norge stolthet, og løfte frem at de skal være stolte av hvem de er!
PÅ JOBB I NEW YORK: Fumi Desalu-Vold under et oppdrag for Elle Magazine. Foto: Privat

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FumisFashionFiles!

FumisFashionFiles!

42, Oslo

My name is Fumi Desalu-Vold & I'm an American Actress, Model, Producer, Television Presenter/Personality from Sunny Los Angeles. I now live in the beautiful city of Oslo. I've been lucky enough to travel around the world and one thing that is present in every country is..................GLAMOUR!

Kategorier

Arkiv

hits